Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / CD
Podrobné údaje o zboží

ASMODEUS "Oko Horovo" [digipack CD, 2017]

Kód:
ASMODEUS "Oko Horovo" [digipack CD, 2017]
Právě vychází 8. řadové album klatovské thrash metalové kapely, a sice jako výpravný osmi panelový digipack. Zapečetěno.

Žádné hodnocení.
Výrobce: Magick Disk Musick
Připraveno k odeslání
13,23 €
ASMODEUS "Oko Horovo" [digipack CD, 2017]
Právě vychází 8. řadové album klatovské thrash metalové kapely, a sice jako výpravný osmi panelový digipack. Zapečetěno.





ASMODEUS: Metalový orloj objevený pod písečnou dunou.

Další koncepční album Asmodea se bude jmenovat „D.N.O.“ a vyjde v roce 2020, před ním však přijměte aktuální řadové CD „Oko Horovo“, které vyšlo právě teď - 1. 4. 2017!

8. řadová deska klatovské thrash, heavy či prog - metalové kapely vznikla vlastně úplnou náhodou, mimo jakékoliv plánování, kterým je perfekcionista, zpěvák, kytarista a jediný z původních členů příští rok třicetileté kapely Miloš Bešta, pověstný. Tohle nekoncertní album vzniklo mimo jakékoliv dosavadní standardy kapely, spontánně, úplně opačnou cestou než předchozí desky, a potenciál má naprosto srovnatelně vysoký.

Umění napsat neprvoplánově hit, prostě mít to v sobě bez ohledu na okolnosti. Deska na tajný klíč vznikala pouhé 4 měsíce od startu z nuly po cíl v nekonečnu; všechno přitom bylo uvolněné, a přesto dotažené jak mechanismus orloje. Metalového orloje ve smyslu stáří kapely versus fascinací a úchvatností jejího nestárnoucího a stále aktuálního chodu.

Na albu, které vychází jako luxusní osmi panelový digipack dovedený do všech současných grafických a technologických možností, se nachází 10 nových skladeb, které obdivuhodně gradují od prvního tónu úvodní, do posledního tónu závěrečné skladby. Vydavatelský label garantuje vrácení peněz, pokud byste si CD nepustili více než jednou - není to totiž možné.

O textovou stránku se skvělými českými, vpravdě a bez nadsázky takřka básnickými obraty, zasadil Jan Petričko, který podnikl tradičně mistrnou sondu - nyní do tajemných, mystických témat prehistorie s přesahem na mocnou egyptskou civilizaci, biblické příběhy, lovecraftovský horor, sepětí planetárních civilizací s jinými entitami; a konečně příchod Satana.

O obal se postaral malíř Radovan Hrabý, se kterým kapela spolupracuje od minulého alba „Past na Davida Kleinera“ a kterému se opět nadmíru podařilo doprovodit celé album po jakkoliv neoddělitelné vizuální stránce.

Album „Oko Horovo“ nahrála stejná sestava jako předchozí výše zmíněný opus, tedy kromě předáka Miloše Bešty za mikrofonem a kytarou na stříbřitém disku potkáte Romana Houšku za bicí baterií, Dalibora Hiriče za napumpovanou basou a Františka Knetla za kytarou kouzlící čarodějné vyhrávky, které posunují kolektivní kovové dílo až do metalových nebes.

Digipack CD pořídíte za 250 Korun na virtuální adrese www.madmusick.cz, kde lze lehce vyhledat i několik ještě dostupných předchozích titulů kapely a mnoho dalšího.

Berry & Magick Disk Musick [online store & record label]

Titul: ASMODEUS "Oko Horovo"
Vydavatel: Magick Disk Musick
Datum vydání: 1. dubna 2017
Žánr: Thrash Metal, Heavy Metal, Prog Rock
Typ hudebního nosiče, katalogové číslo: digipack CD, MDM-XVI






































Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží ASMODEUS "Oko Horovo" [digipack CD, 2017] ASMODEUS "Oko Horovo" [digipack CD, 2017]
Kód:  
Právě vychází 8. řadové album klatovské thrash metalové kapely, a sice jako výpravný osmi panelový digipack. Zapečetěno.
13,23 €*