Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #66 [hudební časopis, říjen 2016]

Kód:
FULL MOON #66 [hudební časopis, říjen 2016]
NICK CAVE, PRAGO UNION, CHVRCHES, LACO DECZI, PRIESSNITZ, MONO, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #66 [hudební časopis, říjen 2016]
Album Skeleton Tree a snímek One More Time with Feeling, kterým ho Nick Cave celosvětově uvedl, patří bezpochyby mezi jedny z událostí sezóny, hraniční a hluboce osobní dílo bourá mnohé bariéry. Nick Cave si v úplňkovém kole vylosoval dvě šestky, hlavní tváří Full Moonu se tak stává již potřetí, podobně jako David Bowie na začátku letošního roku. Materiál o australském korunním klenotu nabobtnal na celých sedmnáct stran – zevrubně je představena jeho doprovodná kapela The Bad Seeds, podobně detailně jsou rozebrány jeho aktivity na poli filmovém a literárním a pochopitelně nechybí ani hodnocení nového alba a filmu, svůj prostor dostaly také jeho (téměř) legendární videoklipy.

Významnou část magazínu tvoří tradičně rozhovory, ve kterých jsou představeny skupiny Chvrches, Prago Union, Jambinai nebo Johnny the Horse, velký text je věnován fenoménu grime a jeho přednímu představiteli Skeptovi, vítězi letošní Mercury Prize. Full Moon #66 přináší také exkluzivní reportáž z londýnské zastávky oceňované výstavy Björk Digital nebo výjimečné rozhovory s Neilem Hannonem, stojícím za skupinou The Divine Comedy, či dvojicí Hypnopazūzu, ve které se sešli David Tibet z Current 93 a Youth (Killing Joke). Na listopadový koncert Philipa Glasse poutá rozhovor se slovenským souborem Cluster Ensemble, který zpracoval Glassovu starší tvorbu tak povedeně, až se sám autor rozhodl jejich trojalbum vydat na vlastní značce.

Samozřejmostí jsou další pravidelné rubriky, pohledy na nové knihy a filmy, sloupky nebo obsáhlá sekce reportů, například z berlínské edice putovního festivalu Lollapalooza či koncertů Red Hot Chili Peppers, Slim Cessna’s Auto Club a dvojice Blixa Bargeld a Teho Teardo. Recenzní sekce obsahuje texty o nových albech Glass Animals, Xylouris White, Longital, M.I.A., Clipping, Repelent SS, Warpaint nebo Survive, ve větším rozsahu je představena novinka saxofonisty Donnyho McCaslina. Albem měsíce se stalo dlouho očekávané (a údajně poslední) album Beztíže v podání melancholických hrdinů z Priessnitz.

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #66 [hudební časopis, říjen 2016] FULL MOON #66 [hudební časopis, říjen 2016]
Kód:  
NICK CAVE, PRAGO UNION, CHVRCHES, LACO DECZI, PRIESSNITZ, MONO, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.
79 Kč*