Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle výrobce / KYEO shows
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #75-76 [hudební časopis, červenec-srpen 2017]

Kód:
FULL MOON #75-76 [hudební časopis, červenec-srpen 2017]
FRANTIŠEK SKÁLA, BORIS, KILL THE DANDIES!, KVĚTY, PRIMAVERA SOUND, VLADIMIR 518, LORDE, DEAD CROSS, THE FALL, SOHN, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 144 stran.

Žádné hodnocení.
Dodavatel Magick Disk Musick
Kategorie: TISK
Poslední kusy na skladě!
99 Kč
FULL MOON #75-76 [hudební časopis, červenec-srpen 2017]
„Nejradši mám věci, které nechápu, ale fascinují mě,“ říká v titulním rozhovoru pro letní dvojčíslo magazínu Full Moon enfant terrible české výtvarné scény František Skála, který se svou tvorbou ovládl prostory Valdštejnské jízdárny v Praze. Full Moon přesahy (nejen) do výtvarného umění vykazuje dlouhodobě, když přišla možnost rozhovoru s touto výjimečnou osobností, nebylo o čem přemýšlet. Tématu vévodí exkluzivní titulní fotografie, která je dílem Václava Jiráska, dále fotogalerie ze Skálovy aktuální výstavy a Moonfive věnované členům výtvarné skupiny Tvrdohlaví.

Letní vydání Full Moonu má 144 stran a najdete v něm téměř dvojnásobnou porci textů. S letním dvojčíslem nabízíme i speciál Beseda Moon věnovaný čtvrtstoletí festivalu Beseda u Bigbítu jako bonus.

Linie letních festivalů se vine celým dvojčíslem, v němž najdete například obsáhlý report z letošní přehlídky Primavera Sound nebo náhledy do programu Letní filmové školy či katovického Offu a pochopitelně také spoustu rozhovorů a profilů jmen, která se během léta objeví na některé z českých a slovenských akcí (Michael Kiwanuka, Moderat, The Afghan Whigs, Xylouris White, Xixa, Ron Gallo nebo Max Cooper). Z dalšího obsahu dvojčísla vybíráme profily Johna Darnielleho ze skupiny The Mountain Goats nebo jazzové umělkyně Alice Coltrane, rozhovory se Sohnem či Jane Weaver, obsáhlý text věnovaný návratu populárního stylu shoegaze a exkluzivní report z newyorského koncertu Nicka Cavea.

Hlavní recenze je věnována dvěma novým albům hiphopového projektu Shabazz Palaces, který v říjnu vystoupí i v Praze. V recenzní sekci jsou dále rozebrána nová alba více než třiceti interpretů, například Songhoy Blues, Lorde, Royal Blood, Jlin, Vladimir 518, Roger Waters, Cigarettes After Sex, Fleet Foxes, The Fall, Gas, Dead Cross nebo London Grammar. Oddíl reportů se věnuje nedávným koncertům Depeche Mode, The Kills, Amandy Palmer, Einstürzende Neubauten nebo Hanse Zimmera a nechybí ani další pravidelné rubriky věnované novým filmům, knihám nebo komiksům, samozřejmostí je tradiční sekce autorských sloupků.
















Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #75-76 [hudební časopis, červenec-srpen 2017] FULL MOON #75-76 [hudební časopis, červenec-srpen 2017]
Kód:  
FRANTIŠEK SKÁLA, BORIS, KILL THE DANDIES!, KVĚTY, PRIMAVERA SOUND, VLADIMIR 518, LORDE, DEAD CROSS, THE FALL, SOHN, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 144 stran.
99 Kč*