Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle výrobce / KYEO shows
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #70 [hudební časopis, únor 2017]

Kód:
FULL MOON #70 [hudební časopis, únor 2017]
MASSIVE ATTACK, BANKSY, ESAZLESA, THE JAM, THE DANDY WARHOLS, NINE INCH NAILS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.

Žádné hodnocení.
Dodavatel Magick Disk Musick
Kategorie: TISK
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #70 [hudební časopis, únor 2017]
Massive Attack své fanoušky během loňského roku navnadili několika novými písněmi, dlouho očekávané (a několikrát odložené) nové album by se podle zpráv z tábora kapely mělo konečně objevit během února. U bristolské dvojice ovšem není nikdy nic jisté, přesto jsme se v plánování únorového čísla rozhodli vsadit právě na ni. Příběh Massive Attack je vyprávěn prostřednictvím jejich alb, nechybí detailní rozbor pověstných videoklipů skupiny, široký pohled na specifickou bristolskou uměleckou scénu, ani profil dalšího legendárního rodáka Banksyho. Téma uzavírá letmé ohlédnutí za stylem trip hop, který právě Massive Attack definovali. Full Moon #70 vychází v úterý 14. února.

Do velké míry jde o dílo náhody, ale ty, jak známo, neexistují. Pověstná radikalita a vyhraněnost Massive Attack velmi dobře souzní s unikátním grafickým zpracováním nového čísla, které poučeně vychází právě z undergroundové a fanzinové diy kultury. Výjimečný design Full Moonu #70 vznikl v režii dvojice Karolína Kubišová a Anna Veronika Křížová, vítězek grafické soutěže Cover Moon 2016. Jejich vystřihovánky, malůvky a roztomile koncentrovaný chaos k hlavnímu tématu padnou dokonale.

Ve Full Moonu #70 najdete také rozhovory se skupinami Glass Animals, The Dandy Warhols nebo s americkou zpěvačkou Mitski, která v druhé polovině února představí v Praze album Puberty 2, jedno z nejoceňovanějších v loňském roce. Zdaleka nejen o nových nahrávkách si redaktoři povídali s domácími skupinami Esazlesa nebo Tábor radosti, nechybí ani profily Omara Rodrígueze-Lópeze a dvojice Foxygen. Rubriku Kult ovládla britská skupina The Jam s debutem In the City, v obsáhlém rozhovoru se vracíme k nedávnému výročí slovenského Radia_FM a součástí nového čísla je také ukázka z připravovaného románu Karla Veselého BombaFunk, který vychází v polovině března.

Albem měsíce se stala dlouho očekávaná novinka Near to the Wild Heart of Life kanadské dvojice Japandroids, se kterou do následujícího vydání chystáme také exkluzivní rozhovor; sekce recenzí dále obsahuje texty o nových albech Ty Segalla, The xx, Nine Inch Nails, Dizzcocka, Crystal Fairy, Run the Jewels, Jescy Hoop nebo The Necks, pokračuje také nová rubrika Sklep, věnující se domácím podzemním releasům, a pochopitelně také rozverné Carton Five. V sekci reportů se redaktoři vrací k festivalům Madeiradig a Eurosonic Noorderslag nebo ke koncertům Josého Gonzáleze, Touché Amoré, Green Day či The Flaming Lips. Rubrika Kino se kromě nových filmů věnuje také diskutovaným seriálům Trpaslík nebo Westworld, nechybí ani autorské sloupky, pohledy na nové knihy či komiksy a další pravidelné rubriky.












Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #70 [hudební časopis, únor 2017] FULL MOON #70 [hudební časopis, únor 2017]
Kód:  
MASSIVE ATTACK, BANKSY, ESAZLESA, THE JAM, THE DANDY WARHOLS, NINE INCH NAILS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.
79 Kč*