Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / EP
Podrobné údaje o zboží

BULP "Parvin" [12" EP + MP3, 2020]

Kód:
BULP "Parvin" [12" EP + MP3, 2020]
Pěti skladbové 12" EP slovenského elektronicko - tanečního dua. Bílý 140 gram vinyl,inlay s texty a fotkou kapely. #electronic #bass #chill #dance #downtempo #melodic [ SS ]

Žádné hodnocení.
Výrobce: Starcastic Records
Připraveno k odeslání
499 Kč
BULP "Parvin" [12" EP + MP3, 2020]
Pěti skladbové 12" EP slovenského elektronicko - tanečního dua. Bílý 140 gram vinyl,inlay s texty a fotkou kapely. #electronic #bass #chill #dance #downtempo #melodic







Pět let po EP "Endian" a tři roky po albu "Yrsa", oceněném Radio_Head Awards, vydává sourozenecká dvojice Bulp své druhé EP s názvem "Parvin". Producent Samo Štefanec a vokalistka Jana Salvi na něm představují pět skladeb včetně pilotního singlu "Auri", který doprovází poutavý videoklip.

"Parvin v sebe kombinuje klubovú atmosféru, rozmanité vokálne plochy a má miestami až dobrodružný charakter. Pokiaľ ide o jeho zvuk, špeciálny dôraz som venoval beatom a nízkym frekvenciám," charakterizuje svoji novou kolekci skladeb Samo. Tracky "Auri" a "Again" jsou zpívané duety, skladby "Oona", "Parvin Pt. 1" a "Parvin Pt. 2" jsou instrumentální kompozice. Limitovaná vinylová verze EP obsahuje taky bonusový instrumentální track "Mabel".



Na zpěvových partech je patrné, že se dvojice posunula do nové polohy. Střídavá dominance ženského a mužského hlasu a putování vokálních linek z unisona do kontrapunktu a zpět vyzdvihuje osobitý charakter zvuku Bulp. Oproti albu "Yrsa" klade producent Samo Štefanec důraz na údernejší a výrazně basově orientovaný zvuk. Tracky jsou rytmické a taneční, s výjimkou cinematicky znějící předposlední skladby, která slouží jako předzvěst triumfálního závěru celého EP.

Jana Salvi, vokalistka projektu Bulp, složila pro skladbu "Auri" vokální linku a její doposud nejosobnější text, ve kterém promlouvá ke své dceři. "Parvin pre mňa predstavuje vyzreté a energiou nabité minidielo. Predurčuje pre mňa smer, akým sa projekt Bulp bude ďalej hudobne uberať," říká o EP Jana.

Všechny skladby kolekce zkomponoval, nahrál a zmixoval Samo Štefanec, zároveň napsal text k písni "Again", zatímco Jana Salvi složila text pro "Auri". Nahrávalo se ve studiu Men at Sound v Trenčíne a nahrávku masteroval Tomáš Karásek v pražském studiu Gargle & Expel. Autorem artworku EP je Branislav Rariga a autorkou fotografie na inlay kartě vinylu Anna-Mária Špániková.
















Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží BULP "Parvin" [12" EP + MP3, 2020] BULP "Parvin" [12" EP + MP3, 2020]
Kód:  
Pěti skladbové 12" EP slovenského elektronicko - tanečního dua. Bílý 140 gram vinyl,inlay s texty a fotkou kapely. #electronic #bass #chill #dance #downtempo #melodic [ SS ]
499 Kč*