Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / CD
Podrobné údaje o zboží

BLOODY PHOENIX "Death To Everyone" [CD, 2010]

Kód:
BLOODY PHOENIX "Death To Everyone" [CD, 2010]
Druhé album americké grindcorové kapely vychází ve spolupráci 625 Thrash a tuzemského labelu Obscene Productions. Ultimativní recenze odkazem níž.

Žádné hodnocení.
Připraveno k odeslání
299 Kč
BLOODY PHOENIX "Death To Everyone" [CD, 2010]
>>> BERRY | VINYL DISK MUSICK | 2011-11-01 >>>

Hear Grind Core & Live Your Life!

Stejně jako ve světě není větší grindcorové kapely, než je kolos Napalm Death, není v České republice větší grind core maniak, než je Čurby. Úvodem holá fakta. Stejně jako Napalm Death mají skvělé a talentované synky, tak Čurby šíří jejich poselství dál.

Jestli se hlupák domnívá, že sedmdesátkovej hard rock je třeba řádně naposlouchat a osmdesátkovej grind core nikoliv, nechť zůstane hlupákem v sedmdesátkách. Já sice zatuhnul v osmdesátkách a devadesátkách, ale nikdy nepodceňuju žádnou novou hudbu, i kdyby byla už zcela mimo mý - předsudkama domnělý - pravidla, i kdyby to byl dosud neslyšený extrém drolící na prach stávající nejextrémnější konvence.

Grind core byl v začátcích hodně tvrdej vořech, ale dnes má zcela jasná pravidla a mantinely, nicméně pořád můžeš mezi nima předvézt excelentní hru. Z Ameriky to zcela volně dokazují třeba současní Bloody Phoenix. Prastarý styl cedí přes krasohled crustu, dbají na detaily, perfektní zvuk, variabilitu. Kdo nemá rád punk, nemá rád grind. Ani thrashový vření. Bloody Phoenix.

Co psát o pravověrným grindcoru se silným sociálním podtextem a neunudit celorepublikovej web? Můžeme zvolit sérii relativně vtipných přirovnání, třeba že basa chřestí jako když vytrvale startujete osobák, kytara krouží jako diamantovej kotouč splašený rozbrušovačky, paličky dopadaj na blány ve stejný intenzitě jak bijou kapky o Zem při slejváku roku a zpěvák je hrubě uvěřitelnej jako strach ze smrti, a z občasnejch inter mezi tím vším sereš strachy.

Černej vinyl, černobílej cover, rozvírací inlay. Etikety s dáblem a knězem ve výslužbě, kostlivec papež z titulky žehná smrt každýmu, na zadní straně rytina hořícího kostela z 18. století. Tady už si lehce vymejšlím, ale zcela v duchu pocitů, jaký tahle deska vyvolává.

20 skladeb uběhne, než stačíš napočítat do dvaceti, zas trochu kecam, sem tam se odlehčí, ale jinak se fakt příliš nepolevuje. Elpíčko prosviští jak tvůj život kolem tebe, práce, hospoda, sem tam nějakej Brutal. Live Your Life! Už jsi někdy napsal recenzi? A ve stoje?

V úsvitu 80. let by tahle deska byla pomalu, ale rychle nestravitelným šokem, dneska je skvělým řemeslem a stále živým udržením odkazu smysluplných, doposud nejextrémnějších kapel modrý planety.
Soubory Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží BLOODY PHOENIX "Death To Everyone" [CD, 2010] BLOODY PHOENIX "Death To Everyone" [CD, 2010]
Kód:  
Druhé album americké grindcorové kapely vychází ve spolupráci 625 Thrash a tuzemského labelu Obscene Productions. Ultimativní recenze odkazem níž.
299 Kč*