Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / LP
Podrobné údaje o zboží

ASMODEUS "Past na Davida Kleinera" [LP, 2015]

Kód:
ASMODEUS "Past na Davida Kleinera" [LP, 2015]
Právě vychází 7. řadové album klatovské thrash metalové kapely, a sice jako výpravná LP edice s mnoha bonusy. [ N ]

Žádné hodnocení.
Výrobce: Magick Disk Musick
Připraveno k odeslání
500 Kč
ASMODEUS "Past na Davida Kleinera" [LP, 2015]


ASMODEUS: Vinylové svědectví o bestii!

Traduje se, že silné album musí mít příběh. A tohle má minimálně hned dva. Za prvé, kapela Asmodeus byla ve své dlouhodobé sestavě roztavena, uložena k ledu a později přetavena. Její frontman Miloš Bešta se pod její vlajkou dva roky nedotkl kytary. Z hudebního světa nezmizel, dával si potřebnou pauzu, odstup tak důležitý k tomu, aby mohlo vzniknout něco výjimečného. Za druhé, na vinylu právě vycházející 7. řadové album je každým svým detailem koncepční dílo, jehož téma je mrazivě současné, sofistikovanou formou se vypořádává s nejděsivějšími zločinci, kteří se běžně pohybují na svobodě, byť daleko za hranou zákona; nemluvě o obyčejné lidské slušnosti.

Samotný příběh včetně textů je součástí výpravného vydání ve formě 180 gramového, černého vinylu. Unikátní podoba vinylového nosiče je vyznamenána obalem z tvrdého kartonu s 5 mm hřbetem, zevnitř zalitého černou barvou, aby každým detailem podtrhoval závažnost temného tématu. Nahrávka pro gramodesku byla speciálně pro toto médium masterovaná ve studiu PyHa, aby v Loděnici došlo k minimálním zásahům. Vinyl je uložen v černém futrovaném vnějším obalu, doplněný o vnitřní přílohy – plakát formátu A2 s kompletním obrazem Radka Hrabého, rozkládací přílohu s texty a oboustrannou kartu s kompletním skriptem ve 14 obrazech. Náklad byl stanoven na 333 ručně číslovaných kusů, tedy zdaleka ne každý, kdo se stal či ještě stane majitelem LP "Prosincová noc blíže neurčeného roku", bude moci být i majitelem aktuálního gramokotouče.

Hudebně kapela vychází z technického thrash metalu, kterým si na tuzemské scéně získala renomé ihned po vydání zmíněného debutového alba v roce 1992, které so dočkalo v roce 2010 reedice a vůbec prvního vinylového vydání. Skupina v nové sestavě ovšem nezamrzla v 90. letech, zručně přechází k paletě metalových subžánrů, které však nekopírují současné trendy, ale jednotlivé obrazy alba, tak jako hudba k imaginárnímu filmu. Jako pokaždé se však posluchač naděje jak velmi ostrých skladeb, tak velmi svěžích, mistrných baladických poloh. Vše je nezvykle pevně poplatné příběhu a rázu alba, všechno tu - primárně emocionálně - souvisí se vším.

Samostatný odstavec nelze nevěnovat obalu alba, který namaloval talentovaný malíř Radovan Hrabý. Unikátní olejomalbě na plátně předcházel důkladný poslech a studium veškerých textů, a vzniklo tak dílo, kde z každého dokonale ladného tahu štětce zamrazí nad tíhou temného motivu.

Album "Past na Davida Kleinera" vychází po více než 22 letech od vydání debutové desky "Prosincová noc blíže neurčeného roku" a po jeho poslechu seznáte, že Asmodeus je stále neskutečně výživnou kapelou, která má – přes jistou obecnou vyčerpanost žánru – stále hodně co říci.

LP + MP3/FLAC pořídíte za 500 Korun na této stránce. Odeslání ihned po vydání, které je stanovené na sobotu 4. 4. 2015. Do té doby je možné vyřídit platby předem, dobírky budou odeslány automaticky po tomto datu.

Berry & Magick Disk Musick [online store & record label]

Titul: ASMODEUS "Past na Davida Kleinera"
Vydavatel: Magick Disk Musick
Datum vydání: 4. dubna 2015
Žánr: Thrash Metal, Heavy Metal, Prog Rock
Typ hudebního nosiče, katalogové číslo: LP, MDM-X

ASMODEUS

ASMODEUS











ASMODEUS

ASMODEUS

ASMODEUS


























Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží ASMODEUS "Past na Davida Kleinera" [LP, 2015] ASMODEUS "Past na Davida Kleinera" [LP, 2015]
Kód:  
Právě vychází 7. řadové album klatovské thrash metalové kapely, a sice jako výpravná LP edice s mnoha bonusy. [ N ]
500 Kč*