Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK
Podrobné údaje o zboží

KACÍŘŮV KANCIONÁL [kniha, 2019]

Kód:
KACÍŘŮV KANCIONÁL [kniha, 2019]
Undergroundová bible provokace s paralelním obsahem ve virtuální realitě.

Žádné hodnocení.
Výrobce: Yinachi
Připraveno k odeslání
1.099 Kč
KACÍŘŮV KANCIONÁL [kniha, 2019]
Kniha ilustrovaných textů legendární crossoverové kapely Insania komentovaných historickými postavami od antických i moderních filosofů a duchovních revolucionářů přes mediální ikony, vrahy a nechvalně známé dobové figury. Nechybí ani Bůh, Ďábel a tajemný Joe, jehož skutečná identita si žádá odhalení stejně jako tajné šifry ukryté v textu coby pocta panu Jaroslavu Foglarovi.


Přesně 324 ručně skládaných stran svatokrádežných ilustrací, břitkého humoru, avantgardní poezie a fascinující grafiky ve čtvercovém formátu velikosti vinylu na luxusním krémovém hrubém papíru v obálce s reliéfní termo ražbou, se široku rudou saténovou stužkou a vloženou faksimilií. K tomu skrytý paralelní obsah, který lze zobrazit pomocí aplikace pro chytré telefony. To je provokace jménem Kacířův kancionál.

















Kniha žije dvojím životem iluminace díky skrytému paralelnímu obsahu, který lze zobrazit pouze za pomoci aplikace pro chytré telefony. Ta je majitelům knihy k dispozici ke stažení zdarma pro systémy Android i iOS. Skrytý obsah je průběžně doplňován s každou aktualizací aplikace, takže rozsah knihy roste, aniž by zabírala více místa v knihovně. Rozměry 285 x 285 x 35 mm.


























Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží KACÍŘŮV KANCIONÁL [kniha, 2019] KACÍŘŮV KANCIONÁL [kniha, 2019]
Kód:  
Undergroundová bible provokace s paralelním obsahem ve virtuální realitě.
1.099 Kč*