Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK / Fanziny a magazíny
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #80 [hudební časopis, prosinec 2017]

Kód:
FULL MOON #80 [hudební časopis, prosinec 2017]
KALLE, CONVERGE, BRUNO FERRARI, ANDY WARHOL, NICK CAVE, NAČEVA, LP, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 106 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #80 [hudební časopis, prosinec 2017]
„Připomíná mi mého otce. Oba jsou provokatéři, i když každý jiným způsobem. Líbí se mi být objektem.“ V titulním článku posledního úplňku roku 2017 se Charlotte Gainsbourg svěřuje se svou touhou být nástrojem jiných, právě životní příběh dcery Jane Birkin a Serge Gainsbourga mapuje obsáhlý titulní text čísla. Její nedávno vydané album Rest, které je označováno jako jedno z jejích nejlepších, je detailně prozkoumáno v Duelu a na slavného otce herečky a zpěvačky vzpomíná článek věnovaný jeho spolupráci se skladatelem Jean-Claudem Vannierem. Ten u příležitosti nedávného premiérového vydání jejich společného soundtracku ke snímku Les Chemins De Katmandou z roku 1969 poskytl Full Moonu interview. Titulní téma pak doplňuje Moon Five věnované spolupracím otců a dcer.

Prosincový úplněk voní po francouzsku, informací ale obsahuje mnohem víc. Jednou z hlavních linií nového čísla jsou rozsáhlé reporty – ohlédnutí za mimořádně vydařeným ročníkem festivalu Lunchmeat, reportáž z holandského Utrechtu a výběrové přehlídky Le Guess Who? nebo deník z japonského turné, který sepsal Tarnovski (Miou Miou či Gurun Gurun). Obsáhlý rozhovor s dvojicí Kalle doplňuje recenze jejich nového alba, v dalších rozhovorech jsou představeny Monika Načeva, Chris Clark, Bruno Ferrari, zpěvačka LP nebo projekt Trophosphere. Mezi větší texty v první polovině časopisu tentokrát výrazně promluvila také rubrika Knihovna – recenzi nového komiksu Richarda Kleista Mercy on Me s Nickem Cavem v hlavní roli doplňuje text o těžkotonážním (objemem i informacemi) nakladatelském počinu Gigant věnovaném Andymu Warholovi nebo galerie ukázek z nedávno vydané publikace Křičím: „To jsem já.“, zabývající se historií domácích fanzinů.

Albem měsíce se stala velkolepá novinka noiseového producenta Dominicka Fernowa známého pod jménem Prurient, z dalších recenzí lze doporučit například novinky Converge, Dillon, Warhaus, Aveyho Tarea, Destroyer, Courtney Barnett a Kurta Vilea, Jozefa van Wissema nebo domácích nadějí Sýček či Pretty Old Sound, nechybí ani pohled do temného podzemí Sklepa nebo výlet do historie v podobě rubriky Kult, která je tentokrát zaměřena na album Jonathana Richmana a jeho The Modern Lovers. Sekce reportů se vrací k výjimečným koncertům Nicka Cavea and the Bad Seeds, Algiers nebo Mosese Sumneyho, samozřejmostí je také dvoustránka věnovaná lokálním akcím. A k tomu i další pravidelné rubriky věnované novým knihám, komiksům, filmům a výstavám nebo oblíbené autorské sloupky.
















Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #80 [hudební časopis, prosinec 2017] FULL MOON #80 [hudební časopis, prosinec 2017]
Kód:  
KALLE, CONVERGE, BRUNO FERRARI, ANDY WARHOL, NICK CAVE, NAČEVA, LP, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 106 stran.
79 Kč*