Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK / Fanziny a magazíny
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #71 [hudební časopis, březen 2017]

Kód:
FULL MOON #71 [hudební časopis, březen 2017]
INDIE, LIFT TO EXPERIENCE, THE JESUS AND MERY CHAIN, THE BLACK HEART PROCESSION, ROUILLEUX, PANTERA, PISSED JEANS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #71 [hudební časopis, březen 2017]
„Je to jen můj pocit, že stav indie rocku ve 21. století je špatný a buržoustský?“ napsal letos v únoru David Longstreth z kapely Dirty Projectors. Záhy se přidal Robin Pecknold z Fleet Foxes a diskuze o tom, zda je indie rock mrtvý, mohly začít. Zase. Znovu. Full Moon se k debatě přidává, hlavní téma březnového čísla je jasné – existuje ještě indie? Hlavní text, který Karel Veselý pojal jako historický průřez tímto (ne)žánrem, doplňují reflexe k tématu od výrazných jmen současné domácí scény; součástí titulního materiálu jsou také články věnované zahraničním indie labelům a indie rocku v českém hudebním prostředí, rozhovory se skupinami Japandroids a Cold Cold Nights a rubrika Moonfive věnovaná filmovým indie hrdinům.

Třetí letošní úplněk není samozřejmě věnován jen indie rocku, v novém čísle se objevuje například obsáhlý rozhovor s Joshem T. Pearsonem ze skupiny Lift to Experience, v Duelu je rozebráno nové album amerického písničkáře vystupujícího jako Father John Misty a ve velkém reportu se vracíme k showcase festivalu Ment ve slovinské Lublani. Další rozhovory jsou věnovány skupinám Rouilleux nebo Ufomammut, větší prostor dostala také výrazná naděje české elektronické scény Zagami Jericho. Rubriku Kult obsadila pro březen texaská šelma Pantera a její opus Vulgar Display of Power, do poeticky literárních vod zamíříme v rámci první části hloubkového rozhovoru s básníkem a spisovatelem Petrem Borkovcem.

Sekci recenzí vévodí americká skupina Boss Hog, která své skvělé nové album Brood X vydala po dlouhých sedmnácti letech, ve Full Moonu #71 jsou dále recenzována alba The Jesus and Mary Chain, Zu, Rhiannon Giddens, Sleaford Mods, Samphy, Pissed Jeans, kapel India či Kreator, ale i Sohna, Thieves Like Us nebo Pharmakon, nechybí ani grafická rubrika Carton Five a do undergroundu se nořící Sklep. Reporty se ohlíží za nedávno proběhlým festivalem Spectaculare, koncerty Ennia Morriconeho, Warhaus, Trentemøllera a také za berlínským vystoupením Lambchop. Pochopitelně nechybí ani autorské sloupky či pravidelné rubriky věnované novým filmům, televizním seriálům nebo knihám.












Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #71 [hudební časopis, březen 2017] FULL MOON #71 [hudební časopis, březen 2017]
Kód:  
INDIE, LIFT TO EXPERIENCE, THE JESUS AND MERY CHAIN, THE BLACK HEART PROCESSION, ROUILLEUX, PANTERA, PISSED JEANS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 104 stran.
79 Kč*