Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK / Fanziny a magazíny
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #43 [hudební časopis, listopad 2014]

Kód:
FULL MOON #43 [hudební časopis, listopad 2014]
Nová epocha časopisu, 80 stran. PRINCE, KAPLAN BROS., MARTIN TVRDÝ / VAŠEK HAVELKA, EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN, LEONARD COHEN, JANA KIRSCHNER, SWANS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #43 [hudební časopis, listopad 2014]
Listopadovým Full Moonem vrcholí soutěž Cover Moon, kterou ovládl výtvarník Nikolas Emanuel Petrlík. Titulní tváří Full Moonu #43 se stal Prince Rogers Nelson, kterého zná celý svět pouze pod křestním jménem. Prince vydal na sklonku září hned dvě nová alba, na ně a celou jeho kariéru se podrobně podívali odborníci na hudbu ohně Karel Veselý a Viktor Mašát.

Spolu s Full Moonem #43 vychází debut bratrské dvojice Kaplan Bros., vítěze soutěže 1BAND2PLAY. Předplatitelé album obdrží spolu s novým číslem, ostatní mohou objednávat na webech Full Moonu. S Cyrilem a Kryštofem Kaplanovými najdete v listopadovém čísle rozhovor, stejně jako s Nikolasem Petrlíkem. Nejen o nových albech jsme si povídali s Janou Kirschner, Blixou Bargeldem z Einstürzende Neubauten nebo Lou Rhodes z britských Lamb. V novém Full Moonu také najdete unikátní rozhovor s djskou trojicí Wooden, Wisdom & Fitz, jejichž členem je populární hollywoodský herec a čestný občan Hobitína Elijah Wood.

Velký prostor dostalo album U nás v garáži, které má na svědomí nově sestavená dvojice Martin Tvrdý a Vašek Havelka. Albu se věnujeme v obsáhlém rozhovoru s oběma tvůrci a zároveň vévodí také recenzní rubrice. V ní najdete dalších více než třicet nových alb, mj. od Leonarda Cohena, Strangers in the City, Trickyho, Aphexe Twina, Thoma Yorkea, Marianne Faithfull, The Flaming Lips, Einstürzende Neubauten, Lenky Dusilové, Flying Lotuse nebo Grouper. V sekci reportů najdete dojmy z koncertů Liars, Caribou, Swans, Antlers nebo DJ Krushe. Miloš Hroch se podrobně věnoval fenoménu návratu kazet, seriál Label story pokračuje povídáním o slavné americké značce SST. Nechybí ostatní pravidelné rubriky, sloupky nebo přehledy nových alb a aktuálních koncertů.

S Full Moonem se do konce roku setkáte na několika akcích. Kaplan Bros. pokřtí svůj debut 12. listopadu v Praze v klubu Basement a o den později v brněnském Kabinetu Múz. Ve středu 12. listopadu v 18:00 proběhne také vernisáž výstavy Cover Moon v klubu Újezd a Galerii NE. Bude zde bude k vidění do konce roku 2014. Blíží se také oblíbená burza Gram Bazaar, v rámci které v sobotu 6. prosince v Malostranské besedě vystoupí The Finally, Kalle, Prodavač a Strangers in the City.
Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #43 [hudební časopis, listopad 2014] FULL MOON #43 [hudební časopis, listopad 2014]
Kód:  
Nová epocha časopisu, 80 stran. PRINCE, KAPLAN BROS., MARTIN TVRDÝ / VAŠEK HAVELKA, EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN, LEONARD COHEN, JANA KIRSCHNER, SWANS, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc.
79 Kč*