Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #68 [hudební časopis, prosinec 2016]

Kód:
FULL MOON #68 [hudební časopis, prosinec 2016]
RUN THE JEWELS, NEIL YOUNG, PUSTINA, KARAOKE TUNDRA, THE MAGGIE'S MARSHMALLOWS, ALTERNATIVA 2016, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 98 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #68 [hudební časopis, prosinec 2016]
„Tohle je kniha a tohle je pistole.“ Fotky, které producent a rapper El-P dával na svůj twitterový účet po zbytečné smrti Keitha Lamonta Scotta, burcovaly desetitisíce fanoušků po celém světě, podobně jako to pravidelně dělají názory El-Pho parťáka Killer Mikea. Titulní stranu prosincového vydání magazínu Full Moon ovládla razantní dvojice Run the Jewels, která patří mezi nejdůležitější hudební formace současnosti, a jistě nejen proto, že vrací hip hopu jeho údernost i společenskou váhu. Hlavní téma čísla doplňuje rozbor hudební scény v hiphopové metropoli Atlantě, esej na téma angažovaný rap nebo ucelený pohled na hiphopový marketing. Nechybí ani domácí ukotvení v podobě rozhovoru s producentem Karaoke Tundrou.

Hip hop ale není všechno, v prosincovém vydání najdete na sváteční dny čtení mnohem více. Například rozhovory se skupinami Wild Beasts a The Maggie’s Marshmallows nebo obsáhlou reportáž, která se vrací k letošní edici lahůdkového festivalu Le Guess Who? v holandském Utrechtu. Jakub Ursiny vypráví nejen o plánovaných reedicích kultovních alb svého otce Deža, nechybí velká recenze nového alba Neila Younga, profil jedné z největších jazzových nadějí Shabaky Hutchingse ani dialog, ve kterém je detailně představena sólová deska Petea Dohertyho, leadera The Libertines. Stranou nezůstaly ani úspěšné seriály posledních dní, Pustina a Semestr.

Sekce reportů se věnuje koncertům Philipa Glasse, Russian Circles, Mykki Blanco, Mono nebo White Lies, nechybí souhrnné zpravodajství z festivalu Alternativa či reportáž z unikátní elektronické seance nazvané Story. Album měsíce veze Vlakem frontman populárních Květů Martin E. Kyšperský, recenzní sekce přináší zkoumavé pohledy na novinky Conora Obersta, Lady Gaga, The Dillinger Escape Plan, Goat, Hope Sandoval, Toy, Two Door Cinema Club a mnoha dalších. Nechybí tradiční sloupky a další pravidelné rubriky nebo recenze filmů, komiksů a knih. V knihovně zaujímá čestné místo obsáhlá ukázka z nového románu Ondřeje Štindla K hranici.












Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #68 [hudební časopis, prosinec 2016] FULL MOON #68 [hudební časopis, prosinec 2016]
Kód:  
RUN THE JEWELS, NEIL YOUNG, PUSTINA, KARAOKE TUNDRA, THE MAGGIE'S MARSHMALLOWS, ALTERNATIVA 2016, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 98 stran.
79 Kč*