Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #57 [hudební časopis, leden 2016]

Kód:
FULL MOON #57 [hudební časopis, leden 2016]
MILES DAVIS, LE GUESS WHO?, BOB DYLAN, GHOST OF YOU, MARTIN PŘIKRYL, DĚTI MEZI REPRÁKAMA, BJÖRK, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 96 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #57 [hudební časopis, leden 2016]
Obálku prvního vydání magazínu Full Moon v roce 2016 zdobí božská ruka legendárního Milese Davise. Letos uplyne rovné čtvrtstoletí od předčasného skonu výjimečného hudebníka, kterému je v novém čísle věnován rovný tucet stran. Jeho tvorbu rozebírají respektovaný novinář Ondřej Konrád, člen nastupující jazzové generace, saxofonista (a pedagog) Jakub Doležal a Karel Veselý, který se věnuje Davisovu koketování s hip hopem. K tématu patří také recenze posledního dílu Davisových The Bootleg Series, preview filmu Miles Ahead, který zakončoval nedávný filmový festival v New Yorku, a rozhovor s důležitým Davisovým spolupracovníkem Marcusem Millerem.

Full Moon do roku 2016 vstupuje v renovované podobě, navýšené o celých šestnáct stránek. Zdvojnásobil se rozsah některých rubrik, upravena je struktura čísla a přibyla také stránka shrnující aktivity platformy Full Moon Forum, která bude od začátku roku 2016 zaštiťovat veškeré vydavatelské a promotérské aktivity magazínu.

Hlavní náplní lednového vydání magazínu jsou rozhovory – (nejen) o debutových albech hovoří Dominik Zezula, leader projektu Děti mezi reprákama, a skupina Ghost of You, na otázky redaktorů odpovídaly také stálice světové hudební scény Adrian Belew (Talking Heads, King Crimson), Anton Newcombe ze skupiny The Brian Jonestown Massacre a členové skupin Tortoise či Two Gallants. Dalším dílem pokračuje také průběžný seriál o producentech na současné hudební scéně, v hlavní roli tentokrát s Martinem Přikrylem (The Prostitutes, Apollinaire nebo The Mods).

V kratších textech jsou rozebrány aktuální počiny Boba Dylana a Johna Calea, sekce věnované knihám, komiksům a filmům se pyšní rozšířeným rozsahem a přibyla také rubrika věnovaná důležitým televizním seriálům. Recenzní stránky otevírá tradičně album měsíce, kterým se stala novinka kalifornského písničkáře Ty Segalla, z dalších hodnocených titulů je třeba zmínit nová alba skupin Tortoise, Savages, Tindersticks nebo Fat White Family. Zastoupena jsou také alba Grimes, Björk, Lubomyra Melnyka a kapel Chvrches či Saviours nebo silná čtveřice domácích počinů – Děti mezi reprákama, Stinka, The Prostitutes a Dunajská vlna. Jedním z hlavních textů čísla je reportáž ze spřáteleného holandského festivalu Le Guess Who?, široká sekce reportů obsahuje i vzpomínky na koncerty Chelsea Wolfe, Beach House, Deerhunter, Ariela Pinka nebo Róisín Murphy.

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #57 [hudební časopis, leden 2016] FULL MOON #57 [hudební časopis, leden 2016]
Kód:  
MILES DAVIS, LE GUESS WHO?, BOB DYLAN, GHOST OF YOU, MARTIN PŘIKRYL, DĚTI MEZI REPRÁKAMA, BJÖRK, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 96 stran.
79 Kč*