Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / TISK
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #45 [hudební časopis, leden 2015]

Kód:
FULL MOON #45 [hudební časopis, leden 2015]
Nová epocha časopisu, 80 stran. MARK LANEGAN, FOO FIGHTERS, TARA FUKI, SCHWARZPRIOR, FUGAZI, DENOVALI, SISKIOU, AC/DC, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
3,48 €
FULL MOON #45 [hudební časopis, leden 2015]
Full Moon vstupuje do roku 2015 svým čtyřicátým pátým číslem. Téměř pět let trvalo Marku Laneganovi, než se dostal na jeho titulku. Marku Laneganovi je věnován u příležitosti jeho únorového pražského koncertu obsáhlý profil a rubrika Moon5 je zaměřena na jeho četné spolupráce. K tématu patří rozhovor s písničkářem Duke Garwoodem, který s Laneganem vydal album a absolvuje s ním celé evropské turné, k přečtení je také recenze jeho alba Heavy Love. Dalším tématem je reportáž ze spřízněného festivalu Le Guess Who? v holandském Utrechtu.

Full Moon je tradičně plný rozhovorů – u příležitosti chystaných koncertů se rozhovořili zástupci skupin Archive a Raveonettes nebo mexický elektronický čaroděj Murcof, na podzimním koncertě Off! odpovídal na otázky bubeník Mario Rubalcaba. Další interview představují zajímavá jména domácí scény – debutanty DIV I DED a Schwarzprior doplňuje známá dvojice Tara Fuki. Detailně je také představen program druhého ročníku festivalu Spectaculare, včetně povídání s jeho dramaturgem Josefem Sedloněm.

Recenzní rubrice vévodí povedená novinka dámské trojice Sleater-Kinney, dvojitou recenzi doplňuje fotografie, kterou pořídil Jaroslav Švelch v Athens ve státě Georgia, odkud Sleater-Kinney pocházejí. V rubrice dále najdete pohledy na nová alba Wu-Tang Clan, Tindersticks, Archive, AC/DC, Run the Jewels, ZAZ, Jozefa van Wissema, Siskiyou nebo Steva Reicha, větší texty jsou věnovány albu Africa Express presents Terry Riley’s In C nebo prvnímu demu legendárních Fugazi. Nechybí knižní a filmové tipy ani soundtracky.

V lednu přichází tradiční uvolnění, k hektické podzimní koncertní smršti se Full Moon vrací v reportech z vystoupení Herbieho Hancocka, Habiba Koitého, Deana Blunta, Rival Sons, Lamb nebo Dirtmusic. K blížícímu se festivalu Spectaculare odkazuje seriál Label Story, věnovaný Denovali. Ve Full Moonu #45 pochopitelně najdete i sloupky, nyní posílené o postřehy stálého dopisovatele z anglického Brightonu.
Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #45 [hudební časopis, leden 2015] FULL MOON #45 [hudební časopis, leden 2015]
Kód:  
Nová epocha časopisu, 80 stran. MARK LANEGAN, FOO FIGHTERS, TARA FUKI, SCHWARZPRIOR, FUGAZI, DENOVALI, SISKIOU, AC/DC, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc.
3,48 €*