Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle výrobce / Minority Records
Podrobné údaje o zboží

KHOIBA "s/t" [LP + MP3/FLAC, 2019]

Kód:
KHOIBA "s/t" [LP + MP3/FLAC, 2019]
Po dvanácti letech nové, eponymní album smíšeného downtempo dua. Černý vinyl, rozkládací inlay o rozměrech 60 x 30 cm, kupón s kódem pro stažení alba ve formátu FLAC. [ SS ]

Žádné hodnocení.
Dodavatel Magick Disk Musick
Kategorie: LP
Připraveno k odeslání
399 Kč
KHOIBA "s/t" [LP + MP3/FLAC, 2019]
Po dvanácti letech nové, eponymní album smíšeného downtempo dua. Černý vinyl, rozkládací inlay o rozměrech 60 x 30 cm, kupón s kódem pro stažení alba ve formátu FLAC.



Dvanáctileté čekání na nové album Khoiby je u konce. Eponymní album vyšlo v pátek 22. března na černém 12" vinylu.

Album je vylisováno na kvalitním 180 gramovém vinylu u Pallas Group GmbH v Německu a každá kopie obsahuje plnobarevný rozkládací inlay o rozměrech 60 x 30 cm a kupón s kódem pro stažení alba ve formátu FLAC (24 bit, 48 kHz).

Nová deska Khoiby je hlubokým ponorem do společného světa Emy Brabcové a Filipa Míška. Může evokovat pocity dvojakosti, je obnažená i zahalená, brutální i jemná, rozrušující i zklidňující, obsahuje naději i beznaděj, je plná odstupu i spojení, zákoutí a vrstev, do kterých se dá zapadnout.



„Někteří lidé, kteří naši desku slyšeli, říkají, že na ně působí až soundtrackově,“ říká Filip o albu, které postrádá standardní písničkovou formu a prvoplánové hity. „Deska může být pro někoho hůř uchopitelná, vlastně i z toho důvodu, že dnešní posluchači už nemají trpělivost a čas poslouchat album od začátku do konce. Jenže právě to naše nová deska vyžaduje,“ upřesňuje Filip.

Eponymní album Khoiby může působit jako pozvánka do vnitřního světa, kde klíčem k jednotlivým skladbám je otevřenost vlastním emocím. Hudba je přitom základním životním vyjadřovacím prostředkem obou protagonistů. „Hudba je pro mě velice niterná věc, souvisí s mým duševním vývojem. Mám ji natolik propojenou s psychikou a nejhlubšími emocemi, že nad tím vším mnohdy ani nemám kontrolu. Je pro mě prostředkem sebepoznání,“ svěřuje se Ema. „Hudbou dokážu nejlépe vyjádřit to, co cítím a co se ve mě odehrává,“ uzavírá Filip.



Filip Míšek a Ema Brabcová se prvně potkali ve skupině Roe-Deer, která vznikla v létě 1999. Natočili alba Everforever (2001) a Aquaparty (2003). Již během existence Roe-Deer začali vytvářet svůj vlastní projekt – Khoibu. Ten o sobě dal vědět ceněným épéčkem Dilemma (2002), na němž vynikal Filipův cit pro detail a zvukové laborování na hranách trip hopu. Svou tvorbu však Khoiba popisovala jako „atmosferický pop plný melancholie a pozitivních emocí“. That Reason EP (2003) bylo remixovým/alternativním obrazem skladeb předchozího EP a přineslo i titulní skladbu, která byla přemostěním k velkému debutu Nice Traps (2004). Před druhou deskou Mellow Drama (2007) vyšlo experimentálnější épéčko It's All Recorded. Obě alba vydalo německé vydavatelství Mole Listening Pearls, jenž vypustilo vinylový singl Ohio coby poslední nahrávku Khoiby po nečekaném odchodu Emy Brabcové z kapely 5. května 2008. Následně se každý rozešel jinou cestou, Filip k sólovému projektu Dikolson (The Bear Is Sleeping Now, 2011), Ema do kapely Luno (2009-2015). V roce 2015 Ema s Filipem začali psát novou kapitolu Khoiby. Ema se dále stala součástí projektu Jan P. Muchow & The Antagonists, Filip vytváří rovněž hudbu k filmům (naposledy k polskému filmu Útěk režisérky Agnieszky Smoczyńské, 2018) a tanečním představením (Guide, Švihla).










Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží KHOIBA "s/t" [LP + MP3/FLAC, 2019] KHOIBA "s/t" [LP + MP3/FLAC, 2019]
Kód:  
Po dvanácti letech nové, eponymní album smíšeného downtempo dua. Černý vinyl, rozkládací inlay o rozměrech 60 x 30 cm, kupón s kódem pro stažení alba ve formátu FLAC. [ SS ]
399 Kč*