Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle výrobce / Magick Disk Musick
Podrobné údaje o zboží

MORTIFILIA "My Gods Are Buried" [7" PD, 2009]

Kód:
MORTIFILIA "My Gods Are Buried" [7" PD, 2009]
Picture disk singl. Na áčku úplně nová, jedna z nejpropracovanějších vlastních věcí, na béčku cover "Highway Chile" od Jimiho Hendrixe. [ N ]

Žádné hodnocení.
Dodavatel Magick Disk Musick
Kategorie: EP
Připraveno k odeslání
150 Kč
MORTIFILIA "My Gods Are Buried" [7" PD, 2009]
Picture disk singl. Na áčku úplně nová, jedna z nejpropracovanějších vlastních věcí, na béčku cover "Highway Chile" od Jimiho Hendrixe.



MORTIFILIA: Vinylový obrázkový singl k deseti letům!

Deset let aktivní, nikdy nepřerušené činnosti kapely Mortifilia, která nikdy nezměnila sestavu, je právě nyní završeno výročním, speciálním limitovaným picture disk 7" singlem, kterým skupina debutuje u labelu Magick Disk Musick a předkládá tak svým nejvěrnějším fanouškům luxusní dárek za všechny ty roky.

Po třech demech, několika kompilacích a dvou řadových albech vydaných ve Španělsku, se letos kapela definitivně zabydlela na vinylovém formátu. Nejprve skladbou "Above The Abyss Of My Life" na nádherném LP sampleru Constellation Of Death vydaném u Monster Nation a právě nyní na samostaném singlu, který kromě exkluzivní a jedné z nejpropracovanějších skladeb v historii kapely "My Gods Are Buried" nabídne na béčku cover verzi "Highway Chile" od nikoho menšího než největšího rockového kytaristy všech dob, Jimiho Hendrixe. Skladby se nahrávaly v bzeneckém renomovaném studiu Shaark, k čemuž není potřeba více doplňovat.

Titulní fotografie singlu v jistém směru koresponduje s názvem hudebního žánru kapely, jejím dalším pomyslným vrcholem tvorby a v neposlední řadě samotným Jimim Hendrixem. Tohle je ale jen malá nápověda, výklad je na každém jednom posluchači. Hudebně nečekejte nic jiného, než v jádru sice tradiční linii death metalového masakru ozdobeného překrásnými melodiemi, nyní ovšem propracovaného a zvukově ošetřeného jako nikdy předtím.

Picture disk je kvůli co nejkvalitnějšímu poslechu vylisovaný pro přehrávání na 45 otáček, uložený v luxusní průhledné PVC kapse s chlopní a opatřen samolepkou s vlastním číslem té které kopie.






















Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží MORTIFILIA "My Gods Are Buried" [7" PD, 2009] MORTIFILIA "My Gods Are Buried" [7" PD, 2009]
Kód:  
Picture disk singl. Na áčku úplně nová, jedna z nejpropracovanějších vlastních věcí, na béčku cover "Highway Chile" od Jimiho Hendrixe. [ N ]
150 Kč*