Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle výrobce / Lokal Rekorc
Podrobné údaje o zboží

A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservations Of Links" [LP, 2011]

Kód:
A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservations Of Links" [LP, 2011]
Sólové album Jonathana Krolla, kytaristy Chokebore. 8 ambientních, minimalistických tracků s kouzelnou atmosférou. [ N ]

Žádné hodnocení.
Dodavatel Magick Disk Musick
Kategorie: LP
Poslední kusy na skladě!
300 Kč
A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservations Of Links" [LP, 2011]
Sólový album Jonathana Krolla, kytaristy Chokebore. Debutová deska jeho alter ega s názvem A Newborn Riot Dreams nabízí osm ambientních, minimalistickejch tracků s kouzelnou atmosférou. Jednoduchý motivy, vrstvený přes / mezi / pod sebe vytvářejí snovou zvukovou krajinu. Blíží se to třeba Lichens nebo Kranky nahrávkám.



A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservation Of Links"

Kytarový miligramy proložený milimetry ticha.


Nový domácí label Lokal Rekorc, historický experiment na scéně D.I.Y. kooperace, vydal na sklonku loňského roku svůj debut, ve své podstatě sólové album Jonathana Krolla, kytaristy Chokebore.

V drážkách černého vinylu jsou obtisknuty instrumentální emoce, ambientní rozjímání, podkres k duchovnímu růstu. Vyber si a věz, že na kytaru nutně nemusíš sázet jenom kila, někdy prostě stačí gramy. Miligramy proložený milimetry ticha.

Je tak zatraceně těžký se ve všem tom shonu zastavit, je tak obtížný vydolovat ze sebe kratičkou recenzi soundtracku ke klidu, který by pro většinu týhle současný šílený společnosti znamenal vysněný štěstí?

Zkus to, třiadvacet lidí frčí na tomhle releasu jak je zdrávo a ví o tom svý. Koupí nepodpoříš zdaleka jenom je, ale především sebe a bezprostřední okolí tvýho gramce.

Magická deska minimalistického obsahu je zabalena v kartonovém obalu s úplně stejně charakterizovatelnou grafikou. Moc někdy neznamená nic, zdánlivé málo moc. Za pár let, až svět definitivně zešílí, v posledním antikvariátu jako když najdeš.

Vinyl Disk Musick | recenze | Berry | 2012-07-11

Lokal Rekorc pro tento release jsou: Pedro, Jožin, Lukáš Stibůrek, Bourek, Libor aka Francois, Orel, Marek Šmidrkal, Petr Jahoda, Palo, Richard Kutěj, Soňa Doleželová, Landofka, Petr Vizina, Tomáš Hroch, Pavel Rujzl, Viktor Machek, Bugrr, Tomáš Řehák, Irena Prosecká, Aleš Palán, Aran, Michal Urban a Yoz.















Soubory
Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservations Of Links" [LP, 2011] A NEWBORN RIOT OF DREAMS "The Preservations Of Links" [LP, 2011]
Kód:  
Sólové album Jonathana Krolla, kytaristy Chokebore. 8 ambientních, minimalistických tracků s kouzelnou atmosférou. [ N ]
300 Kč*