Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle vybraných kapel / NECROCOCK
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #87-88 [hudební časopis, červen 2018]

Kód:
FULL MOON #87-88 [hudební časopis, červen 2018]
Jseš die-hard fanoušek Františka Štorma a Necrococka? Nezapomeň si k aktuální objednávce přihodit tenhle dvojčíslový, prázdninový speciál Full Moonu! Rozhovory s oběma mozky Master's Hammer a mnohem, mnohem více!

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
99 Kč
FULL MOON #87-88 [hudební časopis, červen 2018]
Léto v černé a fialové

„Dělám, co mě baví, umění je okrasa i útočiště, jak praví klasik,“ říká v titulním rozhovoru nového čísla František Štorm, význačný český výtvarný umělec a typograf a v neposlední řadě také leader kultovní formace Master's Hammer. Právě jemu a jeho tvorbě je zasvěceno hlavní téma letního dvojčísla Full Moonu a protože „řemeslo je strašně důležitá věc, miluju dotažený věci a krásu detailu“, tak je téměř celé vyvedeno zejména v černé a fialové, číslem se prolíná i jeden ze Štormových unikátních fontů. Titulní téma obsahuje také deníkový zápis z ayahuascové ceremonie, galerii Štormových rozmanitých děl, text představující další výrazné výtvarníky z řad metalových hudebníků nebo rozhovor s jeho kolegou z Master's Hammer a taktéž tvůrcem neobvyklé hudby Necrocockem. Full Moon #87–88 vychází v pátek 29. června a bude v prodeji až do konce srpna.



Letní dvojčíslo se kromě černých a fialových tónů pyšní také rozsahem o 152 stránkách, na kterých se objevuje množství rozhovorů, profilů a dalších textů. Nadcházející festivalovou sezónu připomínají profily Grace Jones, Tune-Yards, Jacoba Bankse nebo Dannyho Browna, podobně jako report z barcelonského festivalu Primavera Sound. Z rozhovorů je třeba upozornit na povídání s Chelsea Wolfe, Jamesem Colem nebo Reinhardem Kleistem, tvůrcem známých komiksů o Nicku Caveovi nebo Johnnym Cashovi, velice zajímavý je také rozhovor s Toddem Nesbbitem z Unkilled Worker nebo Nesbitt's. V duelu je rozebráno diskutované nové album anglických Arctic Monkeys a nechybí ani rozhovory s domácími skupinami, kterým nedávno vyšla povedená alba, například s Orient, Lightning Glove nebo Dalekko.

Albem měsíce se stala výrazná prvotina úderné formace Povodí Ohře, ve které se sešli členové skupin Esqmeg, Esazlesa nebo Climatizado, v recenzní sekci se dále objevují texty o nových deskách Chvrches, Iceage, Snail Mail, Oneohtrix Point Never, Snow Patrol, The Ex, Parquet Courts, Johna Parishe nebo Jona Hassella. Dvojnásobný rozsah je vyhrazen rubrice Galerie, která představuje výstavy Jiřího Koláře, Josefa Sudka, Andreje Pešty nebo barcelonskou expozici La Luz Negra, rubrice věnované novým filmům vévodí drama Utoya a nechybí ani recenze dlouho očekávaného snímku Terryho Gilliama Muž, který zabil Dona Quijota. V sekci věnované knihám se objevují recenze na paměti Vlasty Chramostové nebo japonského komiksu Čarodějova nevěsta.

Ve dvojčísle nechybí ani reportáže z festivalů Wave Gotik Treffen nebo Chee Chaak, vlastní tour report ze svého československého turné pro Full Moon sepsala skupina Nikander. V rubrice Kult je představeno přelomové album Land of Rape and Honey kultovních elektro teroristů Ministry, nechybí ani rozbor výjimečného retrospektivního kompletu písničkáře Jakuba Nohy nebo rozhovor s polským režisérem Andrzejem Jakimowskim, který navštíví letošní ročník Letní filmové školy.






















Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #87-88 [hudební časopis, červen 2018] FULL MOON #87-88 [hudební časopis, červen 2018]
Kód:  
Jseš die-hard fanoušek Františka Štorma a Necrococka? Nezapomeň si k aktuální objednávce přihodit tenhle dvojčíslový, prázdninový speciál Full Moonu! Rozhovory s oběma mozky Master's Hammer a mnohem, mnohem více!
99 Kč*