Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle hudebního žánru / Rock'n'roll
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #55 [hudební časopis, listopad 2015]

Kód:
FULL MOON #55 [hudební časopis, listopad 2015]
JOANNA NEWSOM, THE DEAD WEATHER, CHELSEA WOLFE, TATA BOJS, NEW ORDER, PETR ZELENKA, KILLING JOKDE, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 88 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
79 Kč
FULL MOON #55 [hudební časopis, listopad 2015]
V roce 2004 Joanna Newsom okouzlila hudební scénu debutem The Milk-Eyed Mender, kouzla kalifornské elfky působí stejně dobře i jedenáct let poté a nové album Diversje jednou z velkých událostí tohoto roku. Obálku Full Moonu #55 zdobí její fotografie od významné newyorské umělkyně Annabel Mehran (spolupracovala také s Black Keys nebo St. Vincent). K hlavnímu tématu patří rozsáhlý profil, recenze nového alba či rozbor freakfolkové revoluce, nechybí ani Moonfive představující Joanniny spolupracovníky.

Full Moon s pořadovým číslem 55 měl patřit grafické soutěži Cover Moon 2015. Vítězka Lucia Kolesárová momentálně pracuje na stáži v Holandsku, a proto se unikátní vydání magazínu podle jejího návrhu odkládá na únor příštího roku. Pokračuje výstava fotografky Andrey Petrovičové Měsíc na cestu mi svítí, momentálně je k vidění v plzeňském Café Regner, v polovině listopadu se přesune do [arté café] Mandala v Kopřivnici. V sobotu 5. prosince se v Malostranské besedě v Praze koná poslední letošní Gram Bazaar spojený s vánočním večírkem pod vlivem měsíce. Burza startuje ve 14:00, večer vystoupí Inheritance, Mulholland Blue a Veena.

Podstatnou část nového čísla magazínu tvoří rozhovory – o nových albech se rozpovídali členové Tata Bojs, Mercury Rev nebo čestný Pražák Jaz Coleman z Killing Joke. K chystaným českým koncertům se váží rozhovory se zpěvačkami Chelsea Wolfe a Sophií Hunger nebo leaderem norské blackjazzové skupiny Shining, o očekávaném snímku Ztraceni v Mnichově rozmlouvá jeho režisér Petr Zelenka. V profilech jsou představeny skupiny The Dead Weather nebo The Sonics, obsáhlý článek je věnován také australskému písničkáři Robertu Forsterovi. Neobvyklou formou dialogu mezi redaktory bylo rozebráno nové album stoupajících temných hvězd Deafheaven.

Obsáhlejší než obvykle je sekce reportů, představeny jsou festivaly Waves Central Europe nebo Arctangent v anglickém Bristolu, redaktoři se věnují i koncertům Marca Almonda, King Crimson, Soak nebo Melvins. Albem měsíce se stala výjimečná novinka all-star kvarteta Corrections House, v jehož řadách najdeme členy skupin Neurosis, Eyehategod nebo Yakuza. V recenzní rubrice se dále objevují nová alba Julie Holter, New Order, Deerhunter, Beirut, Miley Cyrus, CocoRosie, Keitha Richardse, Protomartyr, Sexwitch a mnoha dalších. Samozřejmostí jsou také pohledy na nové knihy, filmy nebo soundtracky, nechybí ani sloupky nebo komiksový strip Pot.

Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #55 [hudební časopis, listopad 2015] FULL MOON #55 [hudební časopis, listopad 2015]
Kód:  
JOANNA NEWSOM, THE DEAD WEATHER, CHELSEA WOLFE, TATA BOJS, NEW ORDER, PETR ZELENKA, KILLING JOKDE, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 88 stran.
79 Kč*