Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / Podle hudebního žánru / Rock'n'roll
Podrobné údaje o zboží

FULL MOON #51-#52 [hudební časopis, červenec 2015]

Kód:
FULL MOON #51-#52 [hudební časopis, červenec 2015]
Letní dvojčíslo. ST. VINCENT, PATTI SMITH, MUSE, FAITH NO MORE, IVO POSPÍŠIL, KITTCHEN, SISI, OFF!, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 124 stran.

Žádné hodnocení.
Výrobce: KYEO shows
Poslední kusy na skladě!
99 Kč
FULL MOON #51-#52 [hudební časopis, červenec 2015]
Druhou padesátku otevírá magazín Full Moon letním dvojčíslem o 124 stranách s „měsíční“ titulkou, kterou ovládla Annie Clark alias St. Vincent. Americká zpěvačka a hudebnice patří k nejdůležitějším jménům, které se v Česku během letních měsíců objeví, a je jí věnován mj. několikastránkový fotoeditorial.

Festivaly jsou nevyřčeným leitmotivem dvojčísla – v rozhovorech se představují zpěvačky Selah Sue, Cash Savage a Sarah Savoy, skupiny Cinematic Orchestra, Bo Ningen či Ought; téma doplňují profily Owena Palletta, Kathleen Hanna, Sun Kil Moon, Sólstafír nebo Off!, podrobně je rozebráno album Patti Smith Horses, které slaví 40 let od vydání. Čekání na oblíbené akce ukrátí reporty z Primavery, Respectu či post-rockového nebe Dunk! a dojmy z očekávaného koncertu Faith No More.

První díl volného seriálu věnovaného (nejen) domácím producentům patří Tomáši Neuwerthovi (Kittchen, Umakart a další), domácí scénu mapují také rozhovory se zpěvákem Sisim (Esqmeg, Štěstí, Esoasisi), někdejším členem Garáže a autorem memoárů Příliš pozdě zemřít mladý Ivo Pospíšilem nebo vzpomínka na nedávno uzavřený klub Mumie v Ústí nad Labem. Nemůže chybět ani pohled na nové album britské skupiny Muse a nová jména současné hudební scény – zpěvačka Nadine Shah či saxofonista Kamasi Washington. Stranou nezůstal jubilejní ročník filmové přehlídky v Karlových Varech ani hojně diskutovaný snímek Montage of Hack, věnovaný Kurtu Cobainovi.

Recenzní sekci v lehce upravené podobě vévodí album Universal Themes projektu Sun Kil Moon, další recenze jsou věnovány čerstvým počinům Florence and The Machine, Jamieho xx, Kittchena nebo Shilpy Ray či novinkám skupin Mbongwana Star, Rolo Tomassi, Crocodiles, High on Fire, No Joy, Květy a mnoha dalších. Tradiční jsou též pohledy na nové filmy, soundtracky, knihy nebo komiksy, reporty se vracejí ke koncertům Alt-J, ...Trail of Dead nebo And So I Watch You from Afar. Nové číslo uzavírají sloupky a komiksový strip Pot v dešti.
Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží FULL MOON #51-#52 [hudební časopis, červenec 2015] FULL MOON #51-#52 [hudební časopis, červenec 2015]
Kód:  
Letní dvojčíslo. ST. VINCENT, PATTI SMITH, MUSE, FAITH NO MORE, IVO POSPÍŠIL, KITTCHEN, SISI, OFF!, aj., dále recenze knih, filmů a soundtracků, sloupky, etc. 124 stran.
99 Kč*