Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / EP
Podrobné údaje o zboží

MASTER'S HAMMER "s/t" [7" SP, 2012]

Kód:
MASTER'S HAMMER "s/t" [7" SP, 2012]
7" singl, který udeřil po albu "Vracejte konve na místo". [ SS ]

Žádné hodnocení.
Výrobce: Jihosound Records
Poslední kusy na skladě!
350 Kč
MASTER'S HAMMER "s/t" [7" SP, 2012]
7" singl, který udeřil po albu "Vracejte konve na místo".



>>> BERRY | 2013-01-10 >>> VINYL DISK MUSICK

MASTER'S HAMMER "s/t"

7" SP (2012|09|11 Master's Hammer)

Státní poznávací značka: Master's Hammer

Když před několika lety Master's Hammer rozpohybovali kalné vody blackmetalu, nikdo netušil, že kromě comebackové desky "Mantras" přijde její následovnice "Vracejte konve na místo". Budoucnost kapely je stále zahalena temným rouchem, tedy spatří-li světlo louče jakýkoliv další vinyl, pokaždé se bude jednat o překvapení, respektive událost.

Zájem o kapelu neochladl, naopak, po znovuzrozeném debutu druhé éry přišlo kompaktnější, sevřenější a ve výsledku o poznání silnější album, které ještě tentýž rok následoval vinylový singl. Ano singl, tedy SP, nikoliv EP. Dvě skladby na dvou stranách, každá na 45 otáček za minutu. Singl se vším všudy. A mnohým navrch.

Začněme u obalu. Pod slídou se jeví bílá rytina překrývající černé logo kapely na fialovorudém halucinogenním podkladu. Dokonalá kombinace. Máme super logo, ale v klidu ho můžeme zakrejt! Ze zadní strany pak druhá, tentokrát jen drobná rytina, texty skladeb a nejpodstatnější info o singlu. Minimalismus, ale krásnej a maximálně funkční.

Černý vinyl vyšedší ve čtyřmístném nákladu, samotný uložen v černém vnitřním discobag obalu, vkusně zdobí černobílé labely s další drobnou rytinou. Smysl fyzického nosiče byl naplněn po okraj, autor Štorm nejenže připravil zcela nové skladby, o kterých bude řeč dále, ale tradičně všechno vně opatřil vlastními rytinami, kresbami, fontem a grafikou. Dokonalá symbióza.

Samotné skladby pokračují v duchu nadšeně přijaté aktuální desky "Vracejte konve na místo". Tempo se pohybuje především s důrazem na rychlé blackmetalové pasáže, nicméně nevytrácí se duch naprostého nadhledu, a sice znovu vyvolaný jak tradičními instrumenty svojsky v sebe propojenými, tak dvojími polohami hlasů, překotnými i honosnými sóly, a pochopitelně texty, jež jsou státní poznávací značkou kapely.

Zatímco první skladba "Transgalaktický řezník" je spíše čistou (transgalaktickou) řezničinou, druhá perla "Barva kosmu" je členitější, nabízí několik poloh a - opravdový blackmetalista promine - v jistém smyslu - laskavý refrén, který písni dodává hitového potenciálu, jehož song ze strany A nedosahuje. Obě skladby mají vazbu na universum malujícího člena kapely, Martina Vránu, kterému je singl ostatně věnován, takto coby nihilistovi s darem inspirace.

Skládalo a nahrávalo se v létě roku 2012 v Jihosoundu, s bicíma se - stejně jako v případě LP "Vracejte konve na místo" - těžce pomazlil Honza Kapák doma v Hellsoundu, na áčku pořídil klávesy Necrocock, na béčku se přidal ve zpěvu Blackosh a s tympány obcoval Silenthell.

Vydávat singly týhle kadence má smysl, černý vinyly, žádný barvy pro prvních 500 nejrychlejších, nicméně poblázněný sběratele zajisté zahřeje u srdcí, že tyhle dvě skladby se možná nevejdou na další desku. Ale pst, temný roucho, neleňte a naučte se jak králové točit singly nad gramcem, některé si to zaslouží obzvlášť.



Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží MASTER'S HAMMER "s/t" [7" SP, 2012] MASTER'S HAMMER "s/t" [7" SP, 2012]
Kód:  
7" singl, který udeřil po albu "Vracejte konve na místo". [ SS ]
350 Kč*