Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / EP
Podrobné údaje o zboží

MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" | BLACKOSH "Corrterrigena" [split 7" SP, 2013]

Kód:
MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" | BLACKOSH "Corrterrigena" [split 7" SP, 2013]
1. společný sedmipalcový vinyl Master's Hammer a Blackoshe. [ SS ]

Žádné hodnocení.
Výrobce: Jihosound Records
Poslední kusy na skladě!
330 Kč
MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" | BLACKOSH "Corrterrigena" [split 7" SP, 2013]
1. společný sedmipalcový vinyl Master's Hammer a Blackoshe.

>>> BERRY | 2013-11-16 >>> VINYL DISK MUSICK

BLACKOSH "Corrterrigena" | MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" "s/t"

split 7" SP (2013|07|25 Jihosound Records)

Zvedat zadek k otáčení tohohle singlu je nepozemská radost

Teď už to bude aktuální, ale v létě vás nenapadne lézt ke komínu, natož jím proletět; Master's Hammer šli vždycky proti proudu a nejinak je to i na jejich zatím posledním a aktuálním zápisu diskografie, resp. vinylografie.

Kapela doposud nevydala žádný split, až nyní a na základě provázanosti s hostem obývajícím jeho stranu A, Mistrem Blackoshem. Ten prochází hudebním vývojem svého černého srdce a ruku na to, na splitu s Mistrovo kladivem masakruje naprosto úchvatně. Tolik výstavní černý muziky za sebou a teď se k tomu všemu definitivně našel.

V jednom jediném songu shrne všechno, čím si prošel, přesto nabídne novou, čerstvou, tvář plnou energie a všeho, čeho si žánr za všechny roky jen žádal. Píseň uhání, má spád zvraty, nakopává atmosférou i tempem. V jejím středu jest tichý předěl a nanovo, a zas jinak.

Root a Cales jsou přežiti, teď vládne logo s čadícím kozlem, chobotnice se zkříženými hnáty a vesmír si mne svoje nekonečno.

Master's Hammer nejprve udeří pojmenováním své strany, které patří ke zlatému fondu názvů jejich počinů - považte sami "Poletíme komínem" - opět jak jednoduché, ale přiveďte to k životu, že ano? Mistr má ten dar přirozeně, jak smrtelník přechází úžasem.

Píseň pokračuje v tradici předchozího bezejmenného singlu MASTER'S HAMMER "s/t", respektive fenomenálního LP MASTER'S HAMMER "Vracejte konve na místo". Zas ten prastarý jazyk, prastaré myšlenky rozměrů všehomíra, střední tempo následované nebezpečně rozjetým fekálním vozem, který je možné spatřit i na samotném obalu.

Černobílý cover, matný povrch, minimalismus, kterej k blackmetalu patří, aniž by se pánové museli nutně tvářit jako bojovníci satanovi, haha. Je to právě naopak, což je přidanou hodnotou toho všeho, kterou ne každý satanův posluhovač za svého života odhalí.

Když singl vyšel, bylo venku horko, jak když se chřtán pekla otevře a plive černý vinyly Mistrů Hoška a Štorma. Teď nastupuje zima a nic se nezměnilo. Nechytili jste si svoji kopii včas? Pak vám reálně hrozí blackmetalová exekuce.





Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" | BLACKOSH "Corrterrigena" [split 7" SP, 2013] MASTER'S HAMMER "Poletíme komínem" | BLACKOSH "Corrterrigena" [split 7" SP, 2013]
Kód:  
1. společný sedmipalcový vinyl Master's Hammer a Blackoshe. [ SS ]
330 Kč*