Vyhledávání zboží Informace Partneři
Zde se nacházíte: / CD
Podrobné údaje o zboží

KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera [digipack double CD, 2019]

Kód:
KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera [digipack double CD, 2019]
Rocková opera autorů Miloše Bešty a Jana Petrička odkrývá temný příběh ze 16. století vycházející ze skutečné události.

Žádné hodnocení.
Výrobce: Magick Disk Musick
Poslední kusy na skladě!
399 Kč
KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera [digipack double CD, 2019]
Rocková opera autorů Miloše Bešty a Jana Petrička odkrývá temný příběh ze 16. století vycházející ze skutečné události.

Pozor, doprodej – 2CD je originálně zabalené, ale může mít lehce ťuklý roh či hranu obalu. Jiné kusy už nemáme. Po rozebrání těchto bude vyprodáno.





Hrozba inkvizice číhá za rohem.

Žánr rocková opera je historicky poměrně hluboce ukotvený, ale pro svou kompoziční a textovou náročnost, respektive jistou rozmáchlost nebyl nikdy masově rozšířen, rozhodně tedy ne po stránce tvůrčí.

Většinou se jedná o vrcholné dílo autorské tvorby, vystřílení všech ostrých nábojů, metu na kterou lze pomýšlet, ale její uskutečnění je po všech stránkách tak nesnadné, že bez rozsáhlých skladatelských, hráčských a potažmo životních zkušeností plus příznivé konstelace Bohů je dílo prakticky nemožné realizovat se ctí.

Kladivo na pýchu je hodinu a půl trvající rocková opera, která vznikla výhradně v západočeském regionu – mimoděk jako důkaz, že i na relativně malém lokálním území mohou vzniknout velké věci – určující je zápal, profesionální přístup, jistá míra talentu a nezměrná píle.

Autor hudby Miloš Bešta, textař Jan Petričko, pro dílo dýchající zpěváci a hudebníci, nahrávací studio se svým věci odevzdaným personálem, malíř, grafik a vydavatel – ti všichni mají od sebe maximálně 30 kilometrů, a právě někde na pomyslném průsečíku jejich cest se odehrává téma opery – temný příběh ze 16. století vycházející ze skutečné události.

Pokud milujete Asmodeus i s jeho sem tam téměř popovou tváří, z téhle jejich rozsáhlé hudební kratochvíle doplněné mnoha hosty budete upřímně nadšeni, pokud jej neznáte, po seznámení se s touto rockovou operou budete pociťovat neochvějnou potřebu jej zpětně objevit.

Online ukázky jsou sice určitě fajn, ale až poslech monumentálního, pompézně a majestátně gradujícího kompletu vás rozseká jako kat Košta. Ale to už bychom příliš přecházeli do konkrétního vyprávění se skutečnými jmény.

Kladivo na pýchu vychází jako double CD ve formě rozevíracího digipacku s bookletem o 24 stránkách, kde se kromě kompletních textů nachází i detailní zpracování dobové pověsti. Veškerá původní grafika pochází od Radovana Hrabého a sestává ze tří samostatných obrazů vytvořených na základě inspirace tímto hudebním dílem.

Digipack 2CD objednávejte u vydavatelství Magick Disk Musick za 399,- Kč + poštovné a garantujeme vám, že k tomuto masivnímu a výpravnému hudebnímu nosiči se budete vracet jako se nyní vrací jeho příběh ze 16. století do toho současného.

Premiéra: 5. 3. 2020 – KLATOVY, Stálá divadelní scéna
Repríza: 6. 3. 2020 – KLATOVY, Stálá divadelní scéna

Berry & Magick Disk Musick [online store & record label]

Titul: KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera
Vydavatel: Magick Disk Musick
Datum vydání: 13. května 2019
Žánry: pop, rock, metal, vážná hudba, filmová a scénická hudba, jazz, swing, folklór
Typ hudebního nosiče, katalogové číslo: digipack double CD, MDM-XXI











































Cenový alarm

Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod vámi zadanou částku.

Prosím, opište kód:
Napište recenzi
Pro napsání recenze musíte být přihlášen(a).
Nikdo ještě nenapsal recenzi tohoto zboží.
Aktuální zboží KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera [digipack double CD, 2019] KLADIVO NA PÝCHU – rocková opera [digipack double CD, 2019]
Kód:  
Rocková opera autorů Miloše Bešty a Jana Petrička odkrývá temný příběh ze 16. století vycházející ze skutečné události.
399 Kč*